Vi har fått jobb!

Ons 2013-06-12, Kl 21.56
 
Vi fick jobben i Panorama! :D Det är en resort uppe i bergen, och närmsta stad är invermere, men det är ingen stor stad - mer som en by.. (jag kanske skrev det sist?) I alla fall arbetsområdet är mat & dryck och vad vi har fått info om hittills är att det kommer vara mycket servering, men förmodligen blir det säkert mycket annat också. Vi får se - så länge vi får lön är vi glada, vi gör allt med ett leende på läpparna :D  hur många timmar vi kommer jobba beror på hur bra sommaren blir och hur mycket det blir att göra så klart, men minst halvtid i alla fall - men oftast kan man jobba nästan mer än heltid har de sagt, så vi får se. Om vi är flexibla å duktiga så ska vi nog kunna få lite mer pass. Dessutom så börjar det dö ut där uppe i september ungefär så då får vi ev jobba med annat - kanske städjobb och dyl. inför vintersäsongen. Så vi får vara duktiga helt enkelt i sommar så att vi får mycket jobb även under den perioden då det är för kallt för sommargäster - men för varmt för vintergäster. 
Allt löser sig! :)
 
Så det verkar som att vi ska spendera sommar och vinter i denna miljön nedan. Det ska vi nog klara av.
Vi får väl se om det är lika fint i Rocky Mountains som det är på alla bilder. Men det känns riktigt bra! (denna bilden är dock från Banff)
 
 
Vi hittade en bil igår, som vi hade tänkt köpa, men vi tog den till en mekaniker idag för att kolla på den innan, och det visade sig vara krångel med motorn. Det hade inte behövt vara något stort problem sa de, men fanns tendenser som tydde på att den eventuellt läckte olja osv så vi vågar inte chansa. Vi betalar hellre lite mer och vet att vi kommer fram :) Så vi letar vidare..
Men timothy på Internex tipsade oss om en bra resväg upp till the rockies för att få se många nice ställen, det vore riktigt kul om vi kunde hitta en bil snarast och hinna åka en tur innan!
 
 
Känns dock som det har kommit en gnutta av humörsvängningar nu, vi har bara gått och väntat och varit nervösa och stressade för att vi vill börja jobba och inte velat spendera något extra eftersom vi inte har en inkomst än. Och maten vi äter är inte kanon - det känns på humöret! Vitt bröd. socker till frukost - vi får frukost på vandrarhemmet och så dyrt som det är att bo här så tänker vi inte köpa någon egen frukost. Vi har även tagit med oss bröd + äpple + muffins från frukosten under dagarna för att ha som lunch och sen har vi ätit middag ute, men bara på de billigare ställena så det är ju inte top notch - väldigt gott, men inte alltid vad kroppen vill ha. 
Så idag åt vi riktig mat både till lunch och middag och det behövdes nog + att vi fick jobb hjälpte nog humöret en del :p 
 
Nu ska vi gosa ner oss i sängen och kolla film! :) 
När vi förlängde rummet imorse så sa de att två till skulle flytta in i detta rummet idag (vi bor ju i ett 4-bädds-rum men bara vi är här än så länge) men de har inte checkat in än så vi får väl se om de ramlar in ikväll eller om vi slipper det. 
 
 
Jag vill komma igång med roadtripen upp till bergen nu! :D
Hej så länge! 
 


Kommentarer
Helene

Kul 😄när börjar ni?

2013-06-13 @ 23:12:20
Anna Lorensson

Hej Frida! Underbart att läsa din blogg. Vilket äventyr!!! Då kommer ni ju vara precis i närheten där vi var i Calgary. Det är jättefint där! Puss och kram Anna

2013-06-14 @ 13:12:25


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0