Younes har tur + Videoblogg nr 1

Efter att vi hade vandrat runt i Chinatown och var på väg tillbaka mot vandrarhemmet igår så mötte vi en kvinna som matade duvorna, massa duvor! En liten duva flög över Younes lilla huvud och lämnade en liten present på honom... han var inte nöjd, men det var jag! Haha. Han var inte heller nöjd med att jag tog kort på det, men det var värt det ;)
 
 
Younes var nu inte längre på så bra humör och vi gick raka vägen hem för att han skulle kunna duscha. 
MEN! ca 10 min efter den lilla händelsen, så trampar han i ett stort tuggummi, som han inte lyckas få av skon, han bara gnuggar in det mer och mer. haha . Younes var inte glad längre ;)    
 
Tuggummit sitter fortfarande kvar..
 
 
Här kommer vår första videoblogg! 
Vi hade tänkt lägga upp en video på hur det ser ut i chinatown med, men det blev ingen bra video, så vi gör en ny någon dag. :)
 
 
 
 
Nu väntar vi på att vi ska intervju med en annan kille som ordnar resorna till rocky mountain, blir förmodligen imorgon. Så idag har vi hela dagen på oss och ska vandra runt downtown, längs havet upp till Stanley Park hade vi tänkt.
 
 
 
/Younes har kommit över fågel-attacken idag.. tuggummit under skon blir han dock ständigt påmind om vid varje steg han tar.


Kommentarer
Helene

Najs :-)

2013-06-09 @ 00:47:39
Jessica Szanto

Ni ser ut att ha det bra!

2013-06-10 @ 12:47:05


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0